Past articles

Human Direct is a fast growing HR company specialized in IT recruitment. We are specialized in placing high quality candidates from Cluj-Napoca and Timisoara in the Information Technology sector at all levels – from graduate trainees to senior management.

Erika Kósa
ERIKA KÓSA

Suntem singura companie de resurse umane/psihologie organizațională din Cluj-Napoca care activează doar în domeniul recrutărilor specializate pentru domeniul IT!Credem în oamenii talentați și suntem convinși de profesionalismul companiilor pe care le alegem ca parteneri. Am pornit de la premisa că oamenii au un potențial bun, însă trebuie plasați în organizația potrivită cu programe de motivare și dezvoltare personalizate pentru fiecare cultura organizațională.

Erika Kósa
ERIKA KÓSA

Zgomotul a devenit însă din ce în ce mai puternic, auzeam oamenii cum strigau în stradă, moment în care am decis să verificăm și noi ce se întâmplă. Nu de alta, dar ar fi fost ciudat să fim singurele persoane susțin un interviu în timpul Apocalipsei.

Lia Mihut
LIA MIHUT

Trebuie să ne găsim activități care să ne dea sentimentul descoperirii, să ne stimuleze să atingem niveluri din ce în ce mai mari de performață. Nu putem să ne mulțumim să facem același lucru la același nivel, ori ne plictisim, ori devenim anxioși. De exemplu eu îmi găsesc starea optimală jucând șah cu tata, deoarece este mai bun decât mine, dar nu atât de bun încât să nu existe partide în care eu ies învingătoare. Dacă tata ar fi mult mai bun decât mine și nu aș avea nici o șansă să câștig aș deveni frustrată, iar invers dacă aș juca șah cu prietenii care sunt sub nivelul meu, m-aș plictisi, mi-aș pierde concentrarea și interesul încă din primele mutări (în aceste cazuri fac cele mai multe greșeli).

Erika Kósa
ERIKA KÓSA