Pașii pe care îi facem împreună

Erika Kósa
Erika Kósa ↓ 2 minute read
Nov 21, 2014
Read 246 times

1. Alegem cu mare grijă firmele partenere (vrem să garantăm pentru mediul de lucru, proiecte, technology stack, configurația echipei, managementul firmei și tot ce am aflat de la tine că este relevant pentru tine) 2. Colectăm cât mai multe informații privind poziția vacantă, a predictorilor de performanță, a competențelor necesare pentru postul pe care vei lucra, documentarea cu privire la tehnologia pe care o vei utiliza, detalii despre proiecte etc.3. Colectăm informații privind compania în care vei lucra – cultura organizațională, echipa de lucru, câteva CV-uri ale angajaților care lucrează pe aceeași poziție, testimoniale ale angajaților curenți în cazul în care este posibil, cu detalii privind nivelul de stres, relațiile interpersonale, confortul de la birou, locația biroului, fotografii ale sediului companiei, mijloace de transport, restaurante, vecinătate etc.4. Culegem informații privind beneficiile extra-salariale oferite angajatilor (traininguri tehnice, sistem de evaluare, nivelul echipei, asigurare medicală, medotologie de lucru etc.), programul de lucru – flexibilitate și ore suplimentare, tot ce ar putea să te ajute în decizia pe care o vei lua etc.5. Realizăm și analizăm profilul psihologic pe care îl căutăm.6. Elaborăm și implementăm strategia de recrutare.7. Te contactăm și stabilim împreună data și ora interviului. Îți vom oferi cu siguranță precizări legate de locația exactă a desfășurării interviului, locuri de parcare etc.8. Desfășurăm împreună primul interviu (Interviul situațional- va fi o experiență interesantă pentru tine, sunt incluse multe întrebări de coaching care te va ajuta să conștientizezi multe despre personalitatea ta și despre comportamentul tău la locul de muncă). Această etapă va cuprinde prezentarea detaliată a postului de muncă, a proiectului pe care vei fi repartizat, prezentarea companiei și a echipei de developeri cu care urmează să lucrezi, prezentarea de asemenea a culturii organizaționale, a managementului și eventual a unor fotografii ale biroului (în cazul în care este posibil) și a altor detalii relevante pentru tine. Vom discuta de asemenea și despre experiențele tale profesionale, munca în echipă, motivații și expectanțe de la viitorul loc de muncă. Toate vor fi cuprinse într-o discuție relaxantă în care scopul nostru e să ne cunoaștem mai bine, să stabilim o comunicare eficientă și să îți recomandăm cel mai potrivit post raportat la personalitatea și dorințele tale. (Interviu situațional)

b4a22af2e8339f4.png#asset:753:blogInline 9. Realizăm un raport de evaluare în urma interviului, la care te încurajăm să ne oferi feedback înainte de a-l trimite managerului.10. Oferim consultanță managerului în luarea deciziei și sublinem încă o dată atuurile tale și de ce nu îi recomandăm un comportament pentru eficientizarea muncii tale. 11. Indiferent dacă vei fi selectat sau nu, vei primi un feedback în urma interviului, motivat. Dacă răspunsul este afirmativ, îți vom oferi o perioadă de timp pentru a considera oferta.12. Dacă și răspunsul tău este afirmativ, va urma ultima etapă - interviul final cu angajatorul, în care vei participa și la evaluarea tehnică iar noi îți ținem pumnii!13. În situația în care profilul tău nu se potrivește companiei respective, noi ne bucurăm să păstrăm legătura și să te anunțăm cu privire la alte oferte compatibile cu așteptările tale. Bineînțeles, data viitoare nu va mai fi nevoie să treci prin aceste etape de evaluare, ci vom utiliza informațiile pe care deja le avem pentru a-ți facilita accesul într-o companie care ți se potrivește cel mai bine. Abia așteptăm să ne cunoaștem!

Dacă dorești, trimite-ne CV-ul tău chiar acum și noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Succes!Echipa Human Direct

Share this article on

Introducing the developer’s
console.

Sign up to our newsletter and you will receive periodic updates of new blog posts, contests, events and job opportunities.

$