Vino să ne cunoaștem la Zilele Culturale Maghiare 2018

Ana Sandu
Ana Sandu ↓ 2 minute read
Aug 23, 2018
Read 172 times

Suntem una din puținele companii din Cluj-Napoca specializată pe recrutare și consultanță în domeniul IT, iar în ultimii 5 ani am fost alături de numeroase companii și sute de programatori, ajutându-i să își găsească colaborarea dorită.

Ce facem diferit?

Un singur lucru: avem o altă atitudine asupra unui proces de recrutare.

Noi susținem în primul rând, candidatul și ne dorim ca el să aibă parte de o experiență cât mai umană. Pentru asta suntem foarte atenți la nevoile sale și la ce îl motivează, astfel încât rolurile pe care i le prezentăm să fie relevante pentru cariera sa.

humand-direct-who-we-are-august-2018_2d57f7de275c7f3e77f75f27e58b51eb

Pentru asta, ne documentam și înțelegem ce înseamnă fiecare cuvânt dintr-un job description, indiferent că e prescurtat, acronim sau neintuitiv. Discuțiile pe care le avem cu fiecare candidat sunt interacțiuni umane naturale și autentice; nu urmărim doar să bifăm întrebările de pe o listă, ci suntem cu adevărat interesați de omul cu care vorbim - experiența sa profesională, planurile de viitor și ce anume îl motivează la locul de muncă.

Într-o industrie atât de dinamică și dificilă, încercăm să formăm o altă cultură, și ce ne ajută foarte mult sunt aprecierile pe care le-am primim de-a lungul timpului de la cei care au trecut prin procesul nostru de recrutare:

  • Detalii tehnice despre proiect, pe care le oferim încă de la începutul conversației
  • Suport constant pe tot parcursul procesului - mail, telefon, sms, skype, you name it
  • Sfaturi bine informate despre piața de IT
  • Profesionalism și implicare din partea fiecărui consultant Human Direct
  • Feedback la fiecare etapă
IMG_4878-Edit_2d57f7de275c7f3e77f75f27e58b51eb

Human Approach”- ul pe care îl valorizăm în fiecare zi în munca noastră, depășește pereții biroului nostru, iar anul acesta echipa noastră va fi prezentă în cadrul Zilelor Culturale Maghiare, atât pentru a discuta despre oportunitățile profesionale pe care le avem, cât și pentru a oferi o experiență practică a ceea ce înseamnă procesul de angajare.

Ne adresăm deopotrivă, tinerilor absolvenți care acum își pun bazele unei cariere în IT și seniorilor cu mulți ani de experiență care sunt interesați să afle ce este nou și atractiv pe piață.

În fiecare zi, de joi până duminică, vom fi prezenți pe Blvd. Eroilor cu activități, discuții și multă energie să răspundem la întrebări, să abordăm subiecte interesante, să facem schimb de păreri.

Sămbătă, 25 August de la ora 14:00, vă invităm să participați la o discuție liberă pe tema: Interviul de angajare în IT, unde vom urmări răspunsul la întrebări precum:

  • Ce urmărește un angajator în primul interviu?
  • Care sunt criteriile de descalificare?
  • Cum poți să ai o performanță foarte bună în interviu?
39700619_2081630525215171_2146333494412836864_o_2d57f7de275c7f3e77f75f27e58b51eb

Vezi evenimentul pe Facebook

Zilnic, susținem zeci de discuții telefonice cu programatorii din Cluj și ne dorim ca prin prezența noastră la Zilele Culturale Maghiare să facilităm și cunoașterea în persoană. Știm cât e de importantă interacțiunea personală și cât de mult contează pentru o relație de încredere. Vă așteptăm în perioada 23-26 August pe Blvd. Eroilor, la standul nostru, să ne cunoaștem și să discutăm despre munca pe care noi o derulăm zi de zi și joburile pe care le avem deschise pentru piața de IT.

Introducing the developer’s
console.

Sign up to our newsletter and you will receive periodic updates of new blog posts, contests, events and job opportunities.

$