headphones-blog.png#asset:1726:blogInlin

Android Developer

Anca Magyar
Anca Magyar ↓ 1 minute read
Nov 22, 2016
Read 189 times

Androidul își trăiește perioada de glorie, așa că dacă te-ai specializat ȋn acest domeniu, acesta este și momentul tău! Cu o astfel de tehnologie evolutivă și provocatoare, cariera unui Android developer este abia la început.

Ne mândrim cu faptul că produsul clientului nostru este printre puținele dezvoltate de o echipă românească, lansate pe piața din România și utilizate de zeci de mii de oameni în fiecare lună. Planul companiei este să se extindă pe piața internațională, deci este momentul propice să te alături acestei echipe. Vei face parte din echipa de produs și vei contribui la dezvoltarea noilor funcționalități, îmbunătățiri și optimizarea continuă a proiectului.

Inițial va trebui să iți axezi toata atenția asupra optimizării performanței produsului, în oferirea utilizatorilor o experiență cât mai bună și asupra dezvoltării noilor funcționalități.

Clientul nostru este recunoscut pentru mediul de lucru relaxat și flexibil, orientat spre performanță, dar și pentru cafeaua bună, bomboanele și fructele pe care le pune la dispoziția angajaților săi.

Dacă dorești să te alături unei echipe cool și deschisă provocărilor, te rugăm să accesezi pagina noastră web aici sau să ne contactezi direct pe Skype: lia.ganea sau hd.andreea.majeri

Introducing the developer’s
console.

Sign up to our newsletter and you will receive periodic updates of new blog posts, contests, events and job opportunities.

$